Lakberendezési ötletek

Hévízen és a Balaton környékén egyre többen vásárolnak ingatlant. Akár nyaralás, akár tartós ittlakás céljára vesznek meg egy házat, vagy kezdik el építeni álmaik nyaralóját, szükségük lesz a helyi vállalkozók segítségére.

A Hévíz közeli Keszthelyen több üzlet van, ahol az építőanyagtól kezdve a legapróbb konyhai kiegészítőkig bevásárolhatunk. A boltokban németül, angolul és oroszul is tudnak szakszerű segítséget adni.
Akár lakberendezővel, akár saját magunk kezdjük el a ház építését vagy felújítását, érdemes körülnéznünk, és felmérni a lehetőségeket. Keszthely és Gyenesdiás között több lakberendezési boltot is találunk.

A Mozaik Csempeáruházban a kül- és beltéri burkolóanyagok, konyhai és fürdőszobai bútorok, kádak, zuhanykabinok, szaniterek széles választékát kínálják. Nyugat-Magyarország legnagyobb fürdőszoba szalonjában a legújabb trendek és a letisztult, hagyományos formák is egyaránt megtalálhatók. 3 dimenziós látványtervet készítenek az Ön által kiválasztott termékekből, hogy már előre lássa, hogyan mutatnak az Ön lakásában.

A lakásunk berendezésének állandóan szem előtt levő darabjai a bútorok. Érdemes körültekintően választani, formában, színvilágban a burkolólapokkal, lakástextilekkel összhangban levő darabokat vásárolni. A szekrények elsődleges funkciója a tárolás, de emellett mutatósnak is kell lenniük. A székek, asztalok kiválasztásánál is ügyeljünk arra, hogy a használati tárgyaink személyiségünk visszatükröződései is egyben. Stílusban és színben passzolniuk kell a lakás egyéb elemeihez, ebben szakszerű segítséget kapunk a Balla Bútoráruház munkatársaitól.
Keszthelyen, a Tapolcai út 53. szám alatt található a Balla Bútor Áruház, mintegy 1200 m2-en. Áruházunk kínálatában vezető európai bútorgyártók termékei találhatóak: elemes bútorok, szekrénysorok, tömör fa bútorok, asztalok, székek, kanapék, bőr- és szövetes ülőgarnitúrák, egyedi méretre tervezett konyhabútorok, konyhai gépek.
A gyenesdiási Liget Plázában található Bútor Outletben 800 m2-en azonnal elvihető, kedvező árú ülőgarnitúrák, szekrények és kisbútorok várják a kedves vásárlókat.
Kínálatunkról a www.butoroutlet.com weboldalon tájékozódhat.

Képek lakberendezési áruházakról