Hévíz wellness

Hévíz nem csupán a reumás megbetegedésekre és mozgásszervi panaszokra kínál gyógyírt, de változatos wellness-szolgáltatásokkal is várja a hétköznapokban elfáradt pihenni vágyókat. Míg, mondjuk, családtagunk gyógykezeléseken van, addig mi is felfrissülhetünk a különböző kényeztető wellnesskezelések jóvoltából.

Nagyon jó program lehet pároknak, családoknak is a közös hévízi wellnessélmény.

A wellness-szolgáltatások mind a Hévízi Tófürdő területén, mind a nagyobb szállodákban elérhetők.

Az egyik legkedveltebb wellness program a masszázs. Hévízen számos gyógy masszőr dolgozik, de van lehetőségünk akár thai masszázsra is.
Nem is gondolnánk, hogy a keleti masszázs és hangulat hatása milyen jól kiegészíti a hévízi kezeléseket.
A Lane Xang Masszázsszalonban a tradicionális thai masszázs elemeket alkalmazzák, az izmok nyomásával, nyújtásával biztosítva testünk szabad energiaáramlását.
A speciális thai masszázs méregtelenít, serkenti az energiaáramlást, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, ezzel csökkenti a fájdalmakat és elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait.
A masszázst akár a gyógykezelések kiegészítéseként is kipróbálhatjuk, de nagyon jó hatása van, ha csak lazítani, pihenni szeretnénk, míg családtagunk gyógykezeléseken van. Nem csak a reumatikus, ízületi panaszok kezelésére jó egy thai masszázs, de a stresszes hétköznapok, az ülőmunka okozta mozgásszegény életmód vagy alvásproblémák esetén is. A Lane Xang Szalonban kapott masszázs után testileg és szellemileg is frissebbek, kiegyensúlyozottabbak leszünk, könnyedebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.
A Tourinform iroda melletti Masszázsszalon masszázstípusairól Facebook oldalukon talál bővebb információt.

A tófürdőben a Festetics Fürdőház ad otthont a különböző szaunáknak. A szaunavilágban aromakabin, finn- és infraszauna, gőzfürdő, jakuzzi, Kneipp-terápia, jég- és sóbarlang feledteti velünk a gondjainkat.

A fürdőházban a gyógymasszázson kívül egyéb masszázsfajtákat is igénybe vehetünk. Ezek közül felettébb kedvelt a rózsaolajos nyak- és vállmasszázs, de akár páros arcmasszázst is választhatunk.

Itt a frissítést, kényeztetést, lelki felüdülést akár egy páros kádfürdő keretében is élvezhetjük, de a tavirózsa testpeelinget vagy a speciális hévízi iszappakolást is kipróbálhatjuk.

A különböző kozmetikai kezelések mellett pedikűr, manikűr és fodrászat is várja a vendégeket, és ha kevés a napsütés vagy gyorsabban szeretnénk barnulni, szoláriumba is mehetünk.

A kozmetikai kezelésekhez választhatjuk a Kaviczky-termékeket is, amelyek a hévízi gyógyvíz felhasználásával készülnek, és tökéletesen, hatékonyan ápolják, táplálják a bőrt.

A szállodai wellnessmedencék élményelemek sokaságát kínálják a pihenni vágyóknak; talp-, hát-, váll- és nyakmasszázs mellett pezsgőfürdő teszi változatossá a vízben töltött időt.

Egy-egy wellnessprogram után megerősödik az immunrendszerünk, felfrissül a szervezetünk, mind a szauna, mind a masszírozások és a vízben lazítás, úszkálás jó hatással vannak a bőrre és a fáradt testrészekre.

A szállodák többségében van hévízi gyógyvízzel feltöltött medence.

Hévíz wellnessKapcsolódó ajánlataink