Vásárlás

Vásárlás Hévízen

Vásárlási lehetőségek Hévízen és a környéken.

A hévízi pihenés során nem csak új fürdőruhát vehetünk, a helyi és környékbeli üzletek választékában minden korosztály talál az ízlésének megfelelő darabot.

A fürdőzéshez szükséges holmikon kívül tetőtől talpig felöltözhetünk a hévízi üzletekben.

Minden vásárolni vágyó megtalálja a neki tetsző kis butikot, ahol egyedi ruhák és kiegészítők között válogathat. A város sétálóutcáján és környékén az ajándékboltok, delikáteszek, cipő- és táskaboltok mellett számos ruha- és ékszerüzlet kínálja portékáit.

Ha a helyi termékekből szeretnénk hazavinni valamit, a hévízi vagy a gyenesdiási piacon kézműves- és antik darabokat, helyi készítésű élelmiszereket, lekvárokat, szörpöket, sajtokat, kolbászokat is vásárolhatunk.

A helyi kézművesek egyedi készítésű termékeit, fazekasmesterek, fafaragók, üvegművesek vagy festők műveit a nyári fesztiválok, vásárok idején is megvásárolhatjuk.

Ha valaki a nagy, exkluzív divatházak modelljeiből szeretne válogatni, Budapestre vagy akár a Bécshez közeli Parndorfba ajánlunk egynapos „shopping túrát”. A vásárlást kulturális programokkal is összeköthetjük, ebben az esetben két-három napos utakat javasolunk: Bécs, Budapest, Salzburg és München is elérhető távolságra van Hévíztől.