Parndorf Outlet bevásárlás

Parndorf tökéletes bevásárlási lehetőség a világmárkákat és az akciós ajánlatokat kedvelőknek. A parndorfi bevásárlást tervezhetjük akár egy egész napos kirándulásként Hévízről, vagy összeköthetjük egy Bécsi városnézéssel. illetve sokan szeretnek a bécsi repülőtérről való indulás előtt megállni az Outlet Centerben, és közvetlenül a hazautazás előtt bevásárolni.

A Parndorf Outlet Center az ausztriai A4-es autópálya mellett van, tulajdonképpen egy önálló falu, ahol igényes környezetben, rengeteg üzletben vásárolhatunk. A piacvezető topmárkák, híres divattervezők és a világ vezető sportmárkái mind-mind megtalálhatók az outletben, és valóban igen kedvező vásárolhatunk. Az amúgy is vonzó árak mellett gyakran kínálnak extra kedvezményeket, hogy a szezon végi kiárusításokról ne is beszéljünk.

A parndorfi Outlet Center hétfőtől szombatig van nyitva, vasárnaponként és minden ausztriai munkaszüneti napon zárva van. Szombaton reggel 9-től este 6 óráig, pénteken este 9 óráig, más munkanapokon pedig reggel fél 10-től este 7 óráig várja a vásárlókat. Hévízről autóval körülbelül két óra alatt oda lehet érni, az Outlet Bécs és Pozsony között félúton, egyaránt 30 perc távolságra, a bécsi Schwechat repülőtér kb. 25 percre van. Az Outlet Centerben a parkolás ingyenes.

Hévízről vagy saját autóval vagy bérelt kocsival érdemes az Outletbe mennünk a szervezett buszos utak helyett, hiszen így egyéni ritmusunk szerint vásárolhatunk és utazhatunk. A Carbox autókölcsönző flottája a legmodernebb autókból áll, kényelmesen és gyorsan tudunk velük utazni. A kikölcsönzött gépjárműhöz útvonaljavaslatokat is kapunk. A bérelt autó nyújtotta szabadság egy plusz élményt tud hozzáadni a hévízi pihenéshez vagy egy ausztriai városnézéshez, vásárláshoz.

Az Outletben rendkívül kellemes környezetben, igényes és elegáns üzletekben vásárolhatunk. A legnagyobb olasz tervezők márkáit az új Fashion Plaza épületben találjuk, ahol igazi olaszos hangulat fogadja a vásárlókat.

Ha elfáradunk, megpihenhetünk a számos étterem és kávézó egyikében, és később felfrissülve folytathatjuk a shoppingolást. Bevásárlás után betérhetünk valamelyik parndorfi étterembe, ahol kellemesen megvacsorázhatunk, és úgy indulhatunk vissza Hévízre.

Képek a Parndorfi outlet bevásárló központról