Fiataloknak

1Kerékpározás a Balatoni bringakörútonMagyarország legismertebb és legszebb kerékpárútja a Balatoni bringakörút.2Aktív kikapcsolódás minden időbenSportolási, aktív kikapcsolódási lehetőségek a Balaton környékén.3Badacsony, az istenek nektárjaKóstolja meg a tüzes badacsonyi borokat!4Balaton parti partikTökéletes éjszakai szórakozási lehetőségek fiataloknak és idősebbeknek egyaránt a Balatonnál.5Fesztivál kavalkádA legjobb fesztiválok a Balaton környékén érdeklődési körtől és korosztálytól függetlenül mindenkinek.6Nyár, Balaton, strandokA legnépszerűbb strandok a Balaton északi és déli partján.7Vonyarcvashegy-Wakeboard pályaMagyarország legjobb wakeboard pályája Vonyarcvashegyen.8Gyenesdiás-kalandparkKalandra fel kalandorok! Izgalmas nyári kikapcsolódás és bátorságpróba Gyenesdiáson a Kalandparkban.9Balaton a felhők közülA Balaton szárazföldről élvezhető panorámáját csak a tó felhők közül elénk táruló látványa múlhatja felül.10Középkori lovagi játékok és lakomaLovagi torna, bajvívás, lovaglás és ügyességi verseny.11Parndorf Outlet bevásárlásVilágmárkák 50-70% árengedménnyel, egész évben.12VitorlázásVitorlástúrák a tavon, a balatoni és magyarországi utazás fénypontja.13Éjszakai életHévízi pihenésünket éjszakai programokkal is színesíthetjük14Hévízi kávézók és éttermekHévíz kávézói, éttermei.15Shopping in HévízBevásárlási lehetőségek Hévízen.
Hévíz fiataloknak

Programválaszték fiataloknak Hévízen és környékén

Hévíz nem csak a gyógyulni vágyó időseket várja, a gyógyvíz rekreációs célokat is szolgál, a környék színes programkavalkádja pedig a fiataloknak is kellemes időtöltést biztosít.

A Hévízi-tóban nemcsak konkrét gyógykezelési kúra részeként fürödhetünk, hanem egy üdítő wellnessprogramra is ellátogathatunk ebbe a festői kisvárosba.

A tavirózsák között úszkálva elfelejthetjük a hétköznapok gondjait, a munkahelyi nyomást, kellemesen pihenhetünk, kényeztethetjük magunkat a különböző masszázs- és szépészeti programokkal.

A wellnessprogramok közé túrákat is beiktathatunk, biciklivel akár a Balatont is körbetekerhetjük. Számtalan borozó és étterem várja a túrázókat.

A nyugodt hévízi fürdés mellett kipróbálhatjuk a balatoni strandokat, a bátrak a gyenesdiási Kalandparkot és a vonyarcvashegyi wakeboard pályát is letesztelhetik.

A balatoni vitorlázás és sétahajózás jó program társasággal, de romantikus időtöltésnek is ideális. Hajón ringatózva a naplementében gyönyörködni egy pohár bor mellett – kell-e ennél csodásabb élmény.
Gasztronómiai és borválasztékban is egyedülálló Hévíz és környéke, a lángossütőtől a modern gasztronómiai irányzatig minden megtalálható. A környékbeli borok kóstolására számos fesztivált rendeznek, ahol zenei programokkal, kézművesvásárral is várják az érdeklődőket. Boros kirándulásokat is szervezhetünk, a vulkáni eredetű Badacsony vagy Szigliget szőlőiből tüzes borok készülnek.

Nyáron számos éjszakai szórakozási lehetőség várja a fiatalokat, diszkók, bárok mellett a keszthelyi strandon is lehet táncolni.

Napközben a tóban fürdőzés után a hévízi cukrászdákban egy koktéllal vagy fagylaltkehellyel frissíthetjük fel magunkat, de akár egy bevásárlósétát is beiktathatunk.