Balatoni szállások

Az utazás megtervezésekor először mindenkinek a szállás jut eszébe. A Balaton környékén színvonalas, kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat nyújtó hotelek és panziók kínálatából választhatjuk ki az igényeinknek leginkább megfelelő helyet.

Nyaraláskor, pihenéskor mindenki kényelmesen, minden igényt maximálisan kielégítő szálláshelyen szeretne éjszakázni.

Szerencsére ma már egyre több hotel és panzió igyekszik folyamatosan bővíteni és magasabb színvonalra emelni szolgáltatásait. Ennek köszönhetően minden nagyobb szállodának van már wellness- és fürdőrészlege, külön szépségcentrummal és fitnessteremmel. Éttermeikben a magyar konyha fogásai mellett a nemzetközi konyhák specialitásait, vegetáriánus és különféle diétás ételeket is felszolgálnak. Emellett vendégeiknek különböző kulturális, szabadidős és sportprogramokat is kínálnak.

Ha közvetlenebb, családiasabb hangulatú környezetben szeretnénk eltölteni szabadságunkat, válasszunk egy hangulatos panziót vagy apartmanházat. A kisebb szálláshelyeken ugyan kevesebb, de hasonlóan színvonalas szolgáltatással állnak rendelkezésünkre.

Keszthelyen és Hévízen számos három- és négycsillagos szálloda, panzió és apartmanház közül válogathatunk, amelyekben garantált a tökéletes pihenés és feltöltődés.

A teljesség igénye nélkül ajánlunk néhányat a legnívósabb szálláshelyek közül.

Hévízen négycsillagos szálloda a Naturmed Hotel Carbona, a Palace Hotel Hévíz, a Danubius szállodacsoport két tagja, a Danubius Health Spa Resort Aqua és a Danubius Health Spa Resort Hévíz, a Hotel Spa Hévíz és a Prestige Ház és az újonnan nyílt Mirage Hotel.

Háromcsillagos a Hotel Aquamarin, az Erzsébet Hotel, a Hotel Napsugár, a Hunguest szállodalánc két épülete, a Hotel Panoráma és a Hotel Helios, valamint a Hotel Sante.

Hévíz legismertebb panziói és apartmanházai a Kiss11 Apartman, a Club Median Apartmanház, az Erika Panzió és Apartmanházak, a William’s Haus Apartman, a Korona Panzió Étterem és a Bötös Villa.
Keszthelyen még nincs négycsillagos szálloda, a háromcsillagos szállodák közül a Hotel Helikon Sport és Konferencia Szálloda, a Hotel Bacchus és Bormúzeum, a Kristály Hotel és a Hotel Ovit érdemes kiemelnünk.

Kedvelt panziók és apartmanházak a Barbara Wellness Panzió, a Kakadu Wellness Hotel, a Steinhaus Panzió, a City Hotel Éden, a Tokaji Panzió, az Admirál Hotel és Panzió, a Párizsi Udvar Panzió, valamint a Silatti Panzió Apartmanház.

Mindkét városban üzemel a négycsillagos Castrum Camping. Hévízen a szokásos parcellák mellett egy háromcsillagos, tízszobás is található a szálláshely területén.

A gazdag választékból ki-ki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő szállást.

Képek Balatoni szállásokról



Kapcsolódó ajánlataink