Balaton parti partik

Nyáron a Balaton nem csak nappal, éjszaka is számos szórakozási lehetőséget kínál a fiataloknak és az idősebb generációknak egyaránt. Zene, tánc és koktélok, minden, ami egy tökéletes nyári bulihoz kell.

Keszthelyen, nyáron az éjszakai élet központja természetesen a Balaton part. A városi strandon több klub is várja a bulizni, lazítani vágyó fiatalokat. A Viviera Beach Club, a Bloom Bár és a Shark Club az ideális hely, ha táncolni szeretne, de akkor is, ha csak üldögélni és koktélozni támad kedve a Balaton partján.

A minőségi borok és koktélok kedvelőinek a Vinoteca Fröccsteraszt ajánljuk, ők a keszthelyi Hullám Szálló teraszán, a Zenepavilonnal szemben várják vendégeiket. A különleges limonádék, koktélok és borok mellett a közkedvelt Aperol Spritz is a nyári éjszakák kedvence a Fröccsteraszon.
Strand előtt vagy után, de akár a strandon működő diszkó előtt vagy helyett is érdemes ide beülni, barátokkal beszélgetni vagy zenés műsorokat nézni egy finom pohár borral a kezünkben.
Napközben érdemes kipróbálni a kávés limonádét, estére pedig egy Bezerics Pogányvári Sauvignon Blanc fröccsöt ajánlunk.
A Fröccsterasz aktuális kínálata a Facebook oldalukon olvasható.

Az északi part másik kedvelt szórakozóhelye a fiatalok körében a Magyar Tenger Disco Vonyarcvashegyen, Keszthelytől 5km-re, Hévíztől alig 9 km-re. A klub csak a szezonban tart nyitva, akkor azonban minden este változatos zenei kínálattal és programokkal várja a vendégeket.

A déli parton is találhat megfelelő helyet az éjszakai kikapcsolódásra. A legnagyobb város, Siófok talán a legismertebb a végtelen nyári partikról. Az Ezüstparton, a Palace Dance Clubról és a város központjában fekvő Flört diszkóról minden fiatal hallott már, aki egyszer is ellátogatott a Balaton partjára. A két szórakozóhelyen a legkedveltebb magyar és külföldi lemezlovasok szolgáltatják a legjobb zenéket minden stílusban.

Balatonmáriafürdőn, Keszthelytől 20 km-re, a Black Magic Club a zenék mellett egyedülálló lézer technikával kápráztatja el a vendégeit.

A balatonboglári kikötőben a Paletta Bisztróbár nem titkolt célja, hogy egyedi megjelenésével és kínálatával mind a vitorlások mind a szórakozni vágyók találkozó helye legyen. Minőségi bor és koktélkínálatával, esti zenés rendezvényeivel a parti éjszakai élet kedvelt helyszíne.
Rendszeres borkóstoló estekkel, jazz zenével várják a szórakozni vágyókat, igazi mediterrán hangulatot varázsolva a déli partra.
Pizza, hamburger, sajttálak és kencék valamint házi készítésű süteménykínálat szerepel az étlapon, 2014-ben a Palettában debütál a balatoni rizling torta.
Az aktuális események a Paletta Bisztró Facebook oldalán olvashatók.

A tó környékén az idősebb korosztálynak sem kell lemondani a szórakozásról.

Hévíz központjában, a 2011-ben megnyílt Retro Disco várja a régi zenék kedvelőit, kizárólag 25 év felett. A klubban egészen a ’70-es évektől csendülnek fel a legnagyobb slágerek, valamint tematikus estek színesítik a programok kínálatát.

Keszthelyen, a város központjában található John’s Pub-ban tölthet el egy kellemes estét. Hangulatos környezet, nyáron kerthelyiség, finom ételek, ízletes borok és koktélok segítik a kikapcsolódást.
Szintén a 25 éve feletti korosztályt szólítja meg Balatonmáriafürdőn a Delta Club. A szórakozóhelyen a múlt és a jelen találkozik, hiszen a zenéket a ’70-es évektől a ’90-es évek közepéig tartó időintervallumból válogatják, míg a berendezés és a technika a legmodernebb igények szerint lett kialakítva.

Ha napközben maradt elég energiája, töltse az éjszakát a korának és zenei ízlésének megfelelő szórakozóhelyen, hiszen a Balaton nyáron a bulikról is szól.

Képek Balaton parti party helyekről