Éjszakai élet

Hévízen, a Balatonnál és a magyar fővárosban számos esti, éjszakai program várja a szórakozni vágyókat

Hévízen nem csak gyógyulni tudunk a világhírű gyógyvízben, de az esti, éjszakai szórakozásról sem kell lemondanunk. A nagyobb szállodák rendszeresen szerveznek táncos, zenés esteket, az éttermek egy részében cigányzenével várják a vendégeket. Ha borkóstolásra megyünk Badacsonyba, könnyen tudunk mulatni, jól szórakozni.

Hévízen és Keszthelyen is vannak éjszakai bárok, melyek egész évben üzemelnek. A nyári szezonban a Balaton partján több diszkó működik, ezek közül a strandokon levő szórakozóhelyek a legkedveltebbek. Ilyen a keszthelyi Viviera vagy a siófoki Borsodi Beach. Több településen várja még diszkó a zenét, táncot kedvelőket, Keszthelyen a Colors, Vonyarcvashegyen a Magyar Tenger, Siófokon a Flört Klub és a Palace évtizedek óta divatos bulihelyek.

A nyári időszakban a legtöbb étterem, borozó is hosszabb nyitva tartással, nyitott teraszokkal, gyertyafénnyel és zenével várja a vendégeket. Borozhatunk vagy koktélozhatunk a kávézók teraszain is, de a sörkedvelők sem csalódnak.
A nyári bor és gasztro fesztiválok ideje alatt mindig találunk élőzenés koncerteket, a Balaton Sound, a Volt vagy a Sziget fesztivál pedig kifejezetten a zene körül mozog. A több napos fesztiválokra érdemes előre hetijegyet és szállást foglalnunk.

Esti programként nyáron a szabadtéri színházi előadásokat ajánljuk még. Aki pedig különleges kultur programra vágyik, annak a hosszú nyitva tartású múzeumokat ajánljuk, melyek heti egy napon éjfélig várják a vendégeket. Ilyenkor lehetőségünk van gyertyafényes tárlatvezetésre is.

Aki Hévíztől távolabb kóstolna bele az igazi nyüzsgő éjszakai szórakozásba, annak a magyar főváros, Budapest bárjai, bisztrói és diszkói nem fognak csalódást okozni. Érdemes a szórakozást egy budapesti városnézéssel összekötni.