Balaton Sound

A Balaton legnagyobb, leghíresebb könnyűzenei fesztiválja Zamárdiban. A 2013-as Balaton Sound immáron büszkén viseli a kategóriájában legjobb európai zenei fesztiválnak ítélt díjat. Mi magyarok régóta tudjuk, hogy a Balaton-part ideális helyszín egy fergeteges, többnapos nemzetközi zenei fesztivál megrendezésére.

A viszonylag fiatal, 2007-ben indult fesztivál – a szervezők kitartó munkájának és az évről évre itt fellépő híres zenekaroknak köszönhetően – ma már külföldről is sok fiatalt vonz. A rendezvény folyamatosan bővül, egyre több a szolgáltatás, a színvonal is emelkedik.

A szállással kapcsolatosan több lehetőség közül választhatnak a fesztiválozók, természetesen lehetőség van a fesztivál területén sátrazni, illetve a környéken – amennyiben időben foglalunk – számos szálláshely kínálja a szolgáltatásokat. Újdonság, hogy 2013-tól már vitorlással is lehetett jönni. A Balaton Sound kedvezményes bérleteket kínál a rendezvény idejére, de természetesen napijegyek is, illetve igény szerint kombinált bérletek is vásárolhatok más hazai fesztiválokhoz kapcsolódva.

A Balaton Sound programja napi bontásban is megtekinthető, akár színpadonként és fellépőkre keresve.

2013 nyarán a fellépők között minden bizonnyal a legnagyobb név a Prodigy volt.Kapcsolódó ajánlataink