Balaton a felhők közül

Ha úgy érzi, a szárazföld már nem nyújt elég érdekességet, emelkedjen a fellegekbe, és ismerje meg a Balatont madártávlatból.

Kétféleképpen lehet a magasból szemügyre venni a magyar tengert. Ehhez nincs másra szükség, mint kényelmes viseletre, sportcipőre a hölgyeknek is (a magas sarkú lábbeli mellőzendő!). Ne felejtkezzünk el a fényképezőgépről vagy a kameráról, mert ezt az élményt feltétlenül meg kell örökíteni!

A Hévízi-tó közelében száll fel május és szeptember között az a hőlégballon, amely a Balaton szűkebb környezetét tárja utasai elé. A háromórás program keretében elsuhanunk a tó nádas partjai, szőlők, falvak felett, megcsodálhatjuk a tavon ringatózó vitorlásokat és a Badacsonyt.

A túra késő délután indul, így a lenyugvó nap fényében aranylóan csillámló víztükör látványa méltó befejezése lehet egy tökéletes napnak.

Balatonkeresztúron, Hévíztől 25 km-re, Keszthelytől 20 km-re sétarepülés várja az érdeklődőket. Egy időben három felnőtt és két gyerek repülhet, a pilóta arra megy, amerre az utasok óhajtják, és lehetőség van különböző hosszúságú túrák megtételére is.

A Badacsony bazalt kőorgonái, a Szigligeti vár, a Keszthelyi-hegység, Siófok és a partot szegélyező strandok, mind pazar látványt nyújtanak fentről.

Töltsünk tíz percet a fellegekben, vagy repüljük körbe a tavat, az élmény örök és felejthetetlen marad.

Ha valami fölkeltette az érdeklődésünket, már meg is van a következő szárazföldi program.

Képek a levegőből