Shopping in Hévíz

Ha Hévízen szeretne vásárolni, a csecsebecséktől a ragyogó gyémánt ékszerekig jószerével mindent megtalál.

Hévízi pihenésünk alatt érdemes felfedezni a kisváros üzleteit.

A sétálóutcán az ajándékboltok mellett ruhaüzletekbe is betérhetünk, a fürdőruhától a bundáig terjed a választék. Fiatalok és idősebbek is találnak ízlésüknek és pénztárcájuknak megfelelő üzleteket. Az eladók oroszul, németül és angolul is beszélnek, készségesen segítenek, ha kell, tanácsot is adnak.

A hévízi Nagyparkolónál található Street Fashion üzlet férfi és női kollekciói neves divatházak termékeiből állnak.
A Calamar, Cecil, Street One, Hattric és Casa Moda tökéletes minőségű termékei egymással jól kombinálhatók, hangulatunkhoz és alkatunkhoz illő ruhadarabok választásában az üzletben dolgozók tudnak segítséget nyújtani. Ahhoz, hogy az aktuális trendek közül nekünk mi áll a legjobban, érdemes kikérni a szakértők véleményét. A vásárlás így igazi élmény, a megvásárolt ruhadarabok pedig egyéniségünkhöz passzolva ruhatárunk kedvenc darabjai lesznek. A Street Fashion minden nap 9-18 óra között várja vásárlót.

A Vincze Cipő hévízi üzlete a vezető olasz, spanyol és osztrák cipőgyárak termékeinek széles palettáját kínálja vásárlóinak. Az egyedi stílusú, különleges lábbelik nem csak megjelenésükben, de kényelmükkel is lenyűgözik a hölgyeket. Egyedülálló, magas színvonalú cipőkollekcióikhoz színben, anyagban és stílusban passzoló táskák, övek, ékszerek és kiegészítők széles kínálata társul.
Az elegáns üzletbe betérve biztosak lehetünk abban, hogy hozzáértő tanácsadók segítségével választhatjuk ki a hozzánk leginkább passzoló lábbelit és kiegészítőket.
A magabiztos, elegáns nők az átlagosnál többre vágynak, a Vincze Cipő üzletében biztos megtaláljuk, ami öröm a szemnek, amiben igazi dívaként tündökölhetünk egy átlagos napon is.
Nouchka, Högl, Fabiani, Barachini, Menbur, Le pepé – hogy csak a legkedveltebb márkákat emeljük le a polcról.
Az Erzsébet királyné úton található Vincze Cipő Facebook oldalán is folyamatosan megcsodálhatjuk a legújabb vagy a legkedveltebb darabokat. Fővárosi üzletük a II. kerületi Lajos utca 35. alatt található.

Több optika széles szemüveg- és napszemüveg-választékkal várja a vásárlókat, híres márkák – Gucci, Swarovsky, Police, Prada – termékeihez juthatunk hozzá a nyugat-európai árnál jóval kedvezőbben. Az Optik Martin több mint ezer darabos szemüvegkeret kínálatában mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához leginkább passzoló szemüveget. Az exkluzív környezetben végzett precíz szemvizsgálatot követően csiszolják be a kiválasztott keretbe a szemüveglencsét. A tökéletes látásélmény és divatos megjelenés nem kérdés, ha betér a Széchenyi utcai impozáns szalonba.

Sétáink során a kényelemes lábbeli viselésével megelőzhetjük a hát és derékfájást. Sokunknak fontos azonban, hogy a kényelmes cipő divatos is legyen, megjelenésében ne a gyógycipőkre, hanem trendi utcai vagy alkalmi cipőkre hasonlítson. Az Ara cipőszalonban körömcipők, mokaszinok, szandálok, kényelmi cipők és csizmák mellett gyönyörű bőrtáskák is vásárolhatók.

A sétálóutca sarkán van a legexkluzívabb ruhaszalon, a Sylka, ahol meseszép kosztümök, kis- és nagyestélyik mellett a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetnek: cipők, táskák, övek, színes sálak ölelik körbe a kirakatban látható ruhakölteményeket. A ruhaüzlet szomszédságában a közelmúltban nyílt meg egy gyémántszalon, ahol a Caprice gyémántokon kívül több egyedi tervezésű darab is vevőre találhat.
A Mirage Hotel aljában az Escada és a Dolce Vita üzleteit ajánljuk az igényes vásárlóknak.
Ha magyaros ajándékot szeretnénk vásárolni, a buszmegálló és a nagy parkoló környéki üzletekben a piros paprikától a magyaros motívumokkal díszített ruhákig széles a választék. Ennél egyedibb szuvenírt vásárolhatunk a hévízi piacon, a helyi és környékbeli termelők mézei, lekvárjai vagy épp egy-egy kézműves termék, terítő, kerámia nagyszerű ajándék lehet.

Akinek a hévízi választék nem elég, annak jó szívvel ajánljuk a bécsi bevásárlóközpontokat vagy a Pandorfi Outlet Centert, ahol a legtöbb világmárka termékeit igen kedvező áron lehet megvásárolni.

Képek Hévízi üzletekről