Hévízi fedett fürdő

A Hévízi-tóra már az 1700-as években építettek fedett fürdőrészt, ahol a téli időszakban és rossz idő esetén is tudtak fürdeni a betegek. A mai fedett fürdő az orvosi gyógykezeléseknek és a wellnessrészlegnek ad helyet.

A hévízi fedett fürdőt az 1960-as évek elején építették a tóra, hogy a gyógykezeléseket télen is igénybe tudják venni a gyógyulni vágyók.

Mivel a tó vize télen sem hűl 22 fok alá, a fürdőzés mellett az egyéb gyógyszolgáltatások is egész évben elérhetők.

A fedett fürdőben komplex, balneoterápiára épülő kúracsomagok közül lehet választani, természetesen orvosi konzultáció után.

A hévízi szakorvosok kúrái, kezelései világhírűek, igen jó eredményeket érnek el a reumás és mozgásszervi panaszok gyógyításában.

A Terápia Centrumban kilenc fedett medence – különböző diagnosztikai egységekkel és kezelési lehetőségekkel – áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére.

A 32-38 fokos vizű medencékben gyógytorna, súlyfürdő, ülőfürdő és pezsgőfürdő egységeket alakítottak ki, ahol tapasztalt gyógytornászok, fizikoterápiás szakemberek és gyógymasszőrök segítenek a gyógyulni vágyóknak.

A hévízi gyógyvíz és gyógyiszap hatására a kezelések egyedülálló módon hosszú hónapokra tünetmentességet biztosíthatnak a reumás betegeknek.

A fedett fürdő naponta 7–18 óráig tart nyitva, a terápiás szolgáltatásokat hétfőtől szombatig, 7–15 óráig lehet igénybe venni.

Képek a Hévízi-tórólKapcsolódó ajánlataink