A Hévízi Tófürdő újdonságai

A 2013-as nyári szezonban számos új szolgáltatásnak és fejlesztésnek örülhetnek a Hévízi Tófürdő vendégei, az új beléptető rendszert az év végéig valamennyi bejáratnál üzembe helyezik.

Már javában zajlik a hévízi nyári főszezon, a 2013-as évben ismét számos új fejlesztés és szolgáltatást indított a Hévízi Tófürdő üzemeltetője. Ismét működik a gyermekmedence, mivel egyre több családos vendég érkezik Hévízre, ezért a gyermekmedence rendkívül fontos része a komplex szolgáltatás csomagnak, 29-30 C fokos melegített vízben strandolhatnak a gyermekek. Napközben folyamatosan animátorok szórakoztatják a vendégeket a nyári strandszezonban a Hévízi Tófürdő partján.

A központi épületben megnyílt az új Fittness terem. A belépő ára tartalmazza a Fittness terem használatát is. Edzés közben a Hévízi-tóban gyönyörködhetnek a látogatók.

Új, egységes beléptető rendszer kialakítása zajlik jelenleg. A Deák-téri bejáratnál már üzemel az új rendszer és az év végéig valamennyi bejáratnál bevezetik az új szolgáltatást, mellyel meggyorsul a közlekedés a fürdőben, kényelmesebbé válik a kabinok kiosztása, és tovább csökken a ritkán előforduló zsúfoltság.

A nyári fürdőben megtörtént a kabinok és a szekrényzárak cseréje.

Az egyik legnagyobb fejlesztés, hogy hamarosan lehetőség nyílik a hévízi súlyfürdő kipróbálására közvetlenül a Tóban. A súlyfürdő kitűnő gyógymód a gerincpanaszokra, és a szükséges orvosi vizsgálatokat követően, a vendégek pedig hamarosan már természetes környezetben is kipróbálhatják ezt a népszerű kezelést.