A Kistücsök Étterem volt a vendége a Macchiato Caffenak

Igazi csúcsgasztronómiai élményben lehetett része 2015. február 12-én a Macchiato Caffe vendégeinek. A Balaton legjobb étterme, a Kistücsök Étterem hozta el téli bemutatkozó ételsorát a hévízi kávézóba.

Karádi Szabolcs, a Macchiato Caffe tulajdonosa a minőségi gasztronómia elkötelezettje, kávézójában több mint tíz éve az olasz kávékultúrát képviseli.
Igazán nagy megtiszteltetésnek érzi ő és csapata, hogy sikerült vendégül látniuk a Balaton legjobb éttermét, és megmutatni a hévízi közönségnek a hagyományokra és helyi alapanyagokra épülő magas szintű gasztronómiát.
Az est házigazdája a Kistücsök Étterem tulajdonosa, Csapody Balázs volt, aki Jahni László séffel és a Kislaki Bormanufaktúra tulajdonosával, Légli Gézával mutatta be a Balatoni régió legfinomabb ízeit.
A menüben somogyi sajtok, olajos nyurgaponty, anguszmarha tatár, káposztakrémleves, rosé kacsamell és sós karamellás körte is szerepelt, hozzá tökéletesen passzoló Kislaki borokat kínáltak.

Az estről részletes beszámoló a Szilvaszemmel blogon olvasható.