Gerincvédelem a mindennapokban – már oroszul is

A felnőtt lakosság 80%-a élte már át a hát és derékfájás kínjait. Megelőzésként, és terápiaként a helyesen végzett testmozgást ajánlják a hévízi gyógytornászok.

A Hévízi Szent András Reumakórház gyógytornászai-Varga Terézia és Milusné Pap Viola- a SpringMed kiadóval közösen orosz nyelven is elkészítette a gerincvédelemről szóló kiadványukat.
A könyv célja, hogy a hévízi gyógykezelések során megtanult és begyakorolt mozdulatokat vagy éppen olyan hétköznapi mozgásokat, mint az emelés, ágyból felkelés-otthon is a gerinckímélő módon végezzünk.
A szerzők a könyvön keresztül megtanítják, hogy a rossz beidegződéseket önmagunk tudatos megfigyelésével elhagyjuk, és a helyes mozdulatok bekerüljenek a mindennapi rutinunkba. Megtanulunk helyesen ülni, állni, felkelni és emelni.
Az orosz nyelvű kiadvány az egyre nagyobb számban Hévízre érkező orosz vendégek részére értékes összefoglaló, de akár hátfájós orosz ismerősöknek is jó ajándék lehet-részletes anatómiai ismeretanyag és képes illusztráció is szerepel a könyvben.
A Gerincvédelem a mindennapokban magyarul és oroszul is rendelhető a Spring Med Kiadó oldaláról.