A Hévíz-Egregyen található Öreg Harang Étterem és Borozó a Gault&Millau által legjobbnak választott magyarországi kisvendéglő lett, méltó helyét elfoglalva Magyarország gasztronómiai térképén.
A 2013. október 11-én megjelent magyarországi Gault &Millau 398 éttermet tesztelt, és közülük választotta ki a kategóriák legjobbjait.
Az Öreg Harang 11 pontot kapott az anonim tesztelés során, különdíjával olyan neves éttermek mellé került fel, mint az encsi Anyukám mondta, vagy az érsekcsanádi Rév Csárda. A Gault & Millau legmagasabb pontszámait a csúcsgasztronómiát képviselő fővárosi Costes, Onyx és Zóna éttermek kapták.
Az Öreg Harangról egyébként többször írtunk, legutóbb például Hévíz Egregy városrészét bemutató programajánlónkban.
Gratulálunk az Öreg Harangnak!