Wellness szállodák

A hévízi szállodák többsége kitűnő wellness-szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A hévízi wellness-szállodák különlegessége, hogy az általában elérhető wellness-szolgáltatásokon kívül szinte mindegyiknek van saját, termálvizes vagy gyógyvizes medencéje.

Emellett a nagyobb szállodákban gyógyterápiás részleg is működik, ahol a klasszikus hévízi terápiás kezelések folynak.

A wellnessüdülés itthon mára az egyik legnépszerűbb üdülési forma, a wellness-szállodák Hévízen is várják a fárasztó, stresszes hétköznapok után ide érkező, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A hévízi wellnesshétvégét kiegészíthetjük a közeli Zalai-dombság felfedezésével, továbbá kerékpározással a szintén közeli Balatonnál. De más mozgásfajták közül is választhatunk, így például fürödhetünk a Hévízi-tóban, lovagolhatunk a környékbeli erdőkben, illetve választhatjuk a legegyszerűbb, de talán leghatékonyabb aktív testmozgást: a futást, gyaloglást illetve a kerékpározást.

Az aktív testmozgás után a wellness-szállodák medencéiben felfrissülhetünk, szaunázhatunk, de számos helyen megtalálhatók a gőzfürdők és tepidáriumok is, illetve szoláriumok segítik a teljes regenerálódást. A wellness-szállodák úgynevezett beauty részlegeiben Hévízen lehetőség van különböző masszázsok igénybevételére. A város különböző pontjain pedig fodrászat, manikűr és pedikűr, szépségklinikák és fogászatok várják az ide látogatókat.Kapcsolódó ajánlataink