Hévíz albérlet

Az albérletkínálat meglehetősen szűkös Hévízen, ami érthető, hisz Hévíz hazánk egyik legkisebb városa, állandó lakosainak a száma alig 5000, ám Budapest után az ország leglátogatottabb üdülőhelye is egyben, évente több mint 1,1 millió turistával!

A hévízi ingatlanok többsége így turisták számára kiadó, tipikusan egy-két hetes időszakokra lehet bérelni apartmanokat, szobákat vagy teljes nyaralókat. Azoknak, akik Hévízen keresnek állandó albérleti lehetőséget, ajánljuk, hogy a környékbeli településeken is érdeklődjenek. Hévízen drága az albérlet, és hosszú távú bérlésre ritkán van lehetőség.

A Hévízen dolgozók általában a környéken, elsősorban Keszthelyen, Gyenesdiáson vagy Alsópáhok településeken találnak maguknak megfelelő albérletet, hiszen Keszthely jóval nagyobb település, közvetlenül a Balaton partján, de csak 6 km-re van Hévíztől, kitűnő buszos összeköttetéssel azok számára, akiknek nincs saját gépjárművük.

Keszthelyen igénytől függően egyaránt bérelhetünk lakást, apartmant, ikerházat vagy akár családi házat. Az árakat itt is a minőség és az ingatlan elhelyezkedése határozza meg, csakúgy, mint a környékbeli településeken. Az árak természetesen alacsonyabbak, mint a fővárosban; egy berendezett, egy hálószobás modern lakást akár már 50 000 Ft/hó áron is bérelhetünk a környéken.

Az albérleteknél minden esetben szükség van kaucióra, ez általában egy-két havi bérleti díjnak felel meg. Mivel ez nem kis összeg, azt ajánljuk, hogy a megállapodásról mindenképpen kössenek bérleti szerződést, szükség esetén forduljanak szakemberhez, ingatlanirodához.Kapcsolódó ajánlataink