Hévízi szállodák

Hévízen számos kitűnő szálloda áll a vendégek rendelkezésére, a választék a város méretéhez képest párját ritkítja. Itt egyaránt megtalálható a vadonatúj luxusszálloda, az igényesen felújított, patinás hotel, vagy a kedvező ár-érték arányú szálláshely is.

A 3 csillagos szállodák közül népszerű a Hotel Sante és a Hotel Erzsébet, illetve a Hotel Aquamarin.

4 csillagos, illetve 4 csillag superior kategóriában több hévízi szálloda kínálja szolgáltatásait, ezekben a hotelekben jellemzően hévízi terápiákat is igénybe lehet venni, saját gyógyvizes medencékben fürödhetünk, pihenhetünk.

Népszerű 4 csillagos szállodák a Carbona, a Hotel Europa, a Danubius Termál vagy a Hotel Mirage. Különleges 4 csillagos apartmanház, illetve minihotel a hévízi Prestige Ház.

A városban egy 5 csillagos szálloda van, a Lotus Therme Hotel Hévíz. Tervezik, hogy hamarosan új 5 csillagos hotelek is épülnek, hiszen a prémiumszolgáltatások iránt folyamatosan növekszik az igény.

A hévízi hotelek többsége a Hévízi-tó közelében található wellness- és gyógyszálló, és szinte mindegyiknek van saját parkolója.

A patinás hévízi szállodák mellett természetesen kisebb panziókban vagy privát apartmanokban is lehet szállást foglalni.Kapcsolódó ajánlataink