Zalakaros

Zalakaros neve ismerősen cseng a fürdőlátogató turisták körében. Népszerűségét az országban az egyik legjelentősebb termálfürdőjének köszönheti.

Az ápolt, tiszta, békés üdülőhely évek óta fejlődik, és fogadja a gyógyulni, pihenni vágyókat. A zalakarosi szezon áprilistól októberig tart, a szezonon kívül a szállodák kedvező akciókat kínálnak a turistáknak.
A hazai látogatók mellett igen sok a külföldi, elsősorban német ajkú vendég, de lépten-nyomon hallani orosz beszédet is. A külföldi látogatók leginkább a téli időszakban érkeznek, hiszen a sármelléki Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér csupán 20 percre van innen.

A Karos-Spa termál- és wellnesshotel a város ékköve, gyönyörű, modern, 4 csillagos wellness-szálloda. A Karos-Spa mellett természetesen még több 3-4 csillagos hotel, panzió és apartmanház fogadja az ide érkezőket.

Zalakaros könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról, akár Nagykanizsa irányából, amely a legnagyobb város a közelben, és az itt található bevásárlóközpontok, bárok, éttermek és kávézók lehetőséget kínálnak a karosi vendégek számára is egy kis városnézésre.

A horvát határ csak 30 perc autóval Zalakarosról.

Ajánljuk

  • Kóstolja meg a Berényi fogadó magyaros fogásait – 12 km
  • Látogasson el a Kis-Balatonon található Kányavári-szigetre, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozikKapcsolódó ajánlataink