Hévíz akció

Akciós üdülés, akciós ajánlatok Hévízen? Mindenki szeret kedvezményes áron üdülni, nyaralni, terápiás szolgáltatásokat igénybe venni. Erre természetesen Hévízen is van lehetőség, elsősorban a főszezonon kívül, illetve amennyiben jóval előre foglalunk szolgáltatást.

A hévízi szállodák akciós ajánlatait leginkább novemberben és decemberben kereshetjük, egészen karácsonyig kedvezményes áron foglalhatunk szállodai szobákat és kapcsolt szolgáltatásokat, terápiákat, gyógyszolgáltatásokat. A következő kedvezményes időszak a pravoszláv karácsonyt követően, március végéig tart. A pravoszláv karácsony és húsvét idején a szállodák általában telt házzal üzemelnek, azoknak, akik erre az időszakra tervezik az utazásukat, mindenképpen ajánlott előre foglalni.

A kedvezményes csomagajánlatok, előfoglalási kedvezmények vagy last minute akciók kapcsán érdemes a helyi hotelek weboldalait vagy valamely online szállásportál adatbázisát figyelni. A magyar üzemeltetésű, de számos nyelven elérhető Szállás.hu, valamint a nemzetközi Booking.com szállásportálokon gazdag a szálláshelykínálat.

A nyári főszezon Hévízen júniustól szeptember végéig tart, ekkor természetesen ritkán találni akciós ajánlatokat hévízi szállásadóktól, de a városban más szolgáltatók (például éttermek, kávézók, üzletek) folyamatosan, különböző akciókkal várják a vendégeket, illetve némely szállásadók szerződésben állnak éttermekkel, kávézókkal, és az ő vendégeik is automatikusan megkapják a kedvezményeket. Érdemes erről rögtön megérkezésünk után a szálláshelyünkön érdeklődni.

A hévízi üzletekben karácsony előtt jelentős akciók és árengedmények várják a vásárlókat, a Hévízi-tóra pedig bizonyos időszakban a Zala megyei lakosok akciós belépőjegyet vásárolhatnak. Az aktuális akciókról a fürdő pénztáránál lehet érdeklődni.

A külföldi turisták gyakran transzferrel érkeznek Hévízre Bécsből vagy a budapesti repülőtérről. A hévízi transzferárak jellemzően fix árak, nincsenek akciós ajánlatok, szinte az összes transzferszolgáltató cég azonos áron szállítja a turistákat a repülőtérről Hévízre.Kapcsolódó ajánlataink